ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown - Eύβοια: «Βούλιαξε» από κόσμο η παραλία της Χαλκίδας (pics)

Lockdown - Eύβοια: «Βούλιαξε» από κόσμο η παραλία της Χαλκίδας (pics)

Κωδικό «6» επέλεξαν οι Ευβοιώτες, που εκμεταλλεύτηκαν την ανοιξιάτικη ημέρα για μια βόλτα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Συνθήκες συνωστισμού παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στον παραλιακό δρόμο της Χαλκίδας. Κάτοικοι έχουν εξορμήσει για την απογευματινή τους βόλτα και δημιουργείται πολυκοσμία σε πεζοδρόμιο αλλά και σε παγκάκια, επί της παραλίας. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο κόσμος προσπαθεί να τηρεί τις κοινωνικές αποστάσεις, ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολα ανά στιγμές καθώς είναι μεγάλος ο όγκος των περιπατητών.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και αρκετοί ποδηλάτες, οι οποίοι αναγκάζονται να ποδηλατούν επί του οδοστρώματος. Παράλληλα, παιδιά με γονείς παίζουν σε κοντινά γηπεδάκια και παιδικές χαρές.

Και σα να μην έφταναν αυτά, ηλικιωμένοι χρησιμοποιούν καρέκλες και τραπέζια από κλειστά μαγαζιά για να κάθονται σε μικρές παρέες!

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα αρκετοί πολίτες, με σύμμαχο τον καλό καιρό, την υψηλή θερμοκρασία και την απουσία περιορισμών στην κίνηση, θέλησαν να δροσιστούν κάνοντας μια βουτιά στην θάλασσα.

Πηγή - evima.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ασφυξία» στα νοσοκομεία της Αθήνας - «126 ασθενείς περιμένουν για ΜΕΘ»