ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ο Γεωργούλης έσωσε ερασιτέχνη ψαρά που «σφηνώθηκε» σε προπέλα βάρκας

Λάρισα: Ο Γεωργούλης έσωσε ερασιτέχνη ψαρά που «σφηνώθηκε» σε προπέλα βάρκας

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας 59χρονος ερασιτέχνης ψαράς στη Βελίκα της Λάρισας καθώς κινδύνευσε να πνιγεί όταν εγκλωβίστηκε σε προπέλα σκάφους.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο 59χρονος απόστρατος της Αεροπορίας είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του. Επιστρέφοντας, κατά την προσπάθεια του να προσεγγίσει την ακτή στη Βελίκα στο ύψος του «Σπιτάκι», και κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν έχουν διευκρινιστεί, εγκλωβίστηκε στην προπέλα της μηχανής του σκάφους με αποτέλεσμα να «σφηνώσει» κυριολεκτικά μέσα στο νερό.

Εκείνη τη στιγμή για καλή του τύχη περνούσε από το σημείο η σύζυγος του αντιδημάρχου Αγιάς κ. Νίκου Ντάγκα, άκουσε τα αγκομαχητά και προσέγγισε την παραλία καθώς δεν ήταν δυνατό να έχει εικόνα από το δρόμο.

Όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει τον 59χρονο που πνιγόταν. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, έφθασαν στο σημείο τυχαία ο σύζυγός της, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Καλαγιάς, καθώς και ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή.

Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας προκειμένου ο άτυχος άντρας να απεγκλωβιστεί ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κι από εκεί τα ξημερώματα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ιασώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Ανησυχία μετά το θάνατο 63χρονης στο Ίλιον –Ξεψύχησε 30 λεπτά μετά τον εμβολιασμό