ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Lockdown: Συνωστισμός στο Περιστέρι - Περιπολικά έστελναν μήνυμα από τα μεγάφωνα

Κορονοϊός - Lockdown: Συνωστισμός στο Περιστέρι - Περιπολικά έστελναν μήνυμα από τα μεγάφωνα

Σε συστάσεις προχώρησε η Αστυνομία στο Περιστέρι, λόγω του μεγάλου συνωστισμού

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν σε πολλά σημεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Ο καλός καιρός ενθάρρυνε τον κόσμο να βγει στους δρόμους προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα σύντομο περίπατο, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την επανέναρξη των μετακινήσεων από δήμο σε δήμο, με αποτέλεσμα να καταγραφεί κυκλοφοριακή συμφόρηση σε πολλά σημεία.

Το Newsbomb.gr κατέγραψε αντίστοιχες εικόνες και σε κεντρικό δρόμο στο Περιστέρι όπου οι περπατητές είχαν γεμίσει τα πεζοδρόμια.

Μάλιστα, ένα περιπολικό περνώντας από τον συγκεκριμένο δρόμο στο Περιστέρι προχώρησε σε συστάσεις, μέσω των μεγάφωνων προς στους παρευρισκόμενους καθώς ο κόσμος που είχε μαζευτεί είχε δημιουργήσει συνωστισμό.

«...δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός, παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο», ήταν το μήνυμα από τα μεγάφωνα των περιπολικών που έσπευσαν στο συγκεκριμένο σημείο στο Περιστέρι.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας είναι σε επαγρύπνηση για το Σαββατοκύριακο λόγω της μεγάλης κίνησης που έχει καταγραφεί στους δρόμους από το πρωί, περιπολώντας και προσπαθώντας να γίνεται η αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Φως» στην εξαφάνιση της Χριστίνας: Βρέθηκε μετά από δέκα χρόνια η αγνοούμενη μητέρα