ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: 83χρονος παππούς βίαζε την εγγονή του – Πώς συνελήφθη

Σοκ: 83χρονος παππούς βίαζε την εγγονή του – Πώς συνελήφθη

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό μιας 17χρονης σήμερα κοπέλας από τον 83χρονο παππού της

Ο εφιάλτης για την 17χρονη κοπέλα ξεκίνησε σε ηλικία 9 ετών όταν και ξεκίνησε η σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της.

Σύμφωνα με το MEGA η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η εγγονή του 83χρονου μίλησε στην μητέρα της για την φρίκη που ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Μετά τα όσα τις αποκάλυψε η κόρη της, η γυναίκα, η οποία είναι κόρη του 83χρονου, απευθύνθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου και υπέβαλε καταγγελία.

Στους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων κατέθεσε και η 17χρονη με τη βοήθεια των ειδικών παιδοψυχολόγων, ενώ κατάθεση φέρεται να έχει δώσει και ο θείος της κοπέλας.

Κατά πληροφορίες η εξομολόγηση της 17χρονης σήμερα κοπέλας «πυροδοτήθηκε» όταν ένα βράδυ ο ηλικιωμένος και τα εγγόνια του – ανάμεσά τους και η κοπέλα – κάθονταν στο σαλόνι του σπιτιού του και παρακολουθούσαν ρεπορτάζ για την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης που υπέβαλε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Τότε, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 83χρονος έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο που έκανε την 17χρονη να βρει το θάρρος να μιλήσει στη μητέρα της και να εξομολογηθεί τη φρίκη που ζούσε.

Ο 83χρονος αναμένεται σήμερα να περάσει από τον ανακριτή καθώς κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Πάτρα: Γυναίκα βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου