ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στη Μακρινίτσα: Θρήνος για τα δύο νεκρά αδέρφια - Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας

Μακρινίτσα φονικό

Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα - Νεκρά δύο αδέρφια - Συνελήφθη ο δράστης

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μακρινίτσα του Βόλου το διπλό φονικό που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας (05/04).

Νεκροί, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους.

Μετά από το φονικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, όμως λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει στο σημείο.

makrinitsa-foniko2.jpg
Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου από το ΕΚΑΒ.e-thessalia.gr

Συγκεκριμένα, έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

makrinitsa-foniko3.jpg
Θρήνος για τα δύο νεκρά αδέρφιαtaxydromos.gr

Η 28χρονη είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου από το ΕΚΑΒ. Οι συγγενείς τους έφτασαν στο «Αχιλλοπούλειο» και ενημερώθηκαν ότι τα δύο αδέρφια έφυγαν από τη ζωή.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Δείτε το βίντεο - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με πληροφορίες από: e-thessalia.gr, thenewspaper.gr, magnesianews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Για πόσο καιρό παρέχει ανοσία το εμβόλιο - Φόβος για τις ομοιότητες με την γρίπη