ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Κυπαρισσία: Η ανακοίνωση της εταιρείας - «Θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου μας»

Φονικό στην Κυπαρισσία: Η ανακοίνωση της εταιρείας - «Θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου μας»

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Γερμανός για τον τραγικό θάνατο 39χρονου από τα πυρά 72χρονου στην Κυπαρισσία.

Ανακοίνωση για την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Απριλίου, εξέδωσε η εταιρεία Γερμανός, σε κατάστημα της οποίας συνέβη το περιστατικό.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 72χρονος ζήτησε επιτακτικά να του συνδεθεί η γραμμή του τηλεφώνου, η οποία ήταν κομμένη. Ο 39χρονος Κώστας Καρυτινός, του εξήγησε πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό αν δεν πληρωθεί η οφειλή.

Τότε ο 72χρονος δολοφόνος έφυγε από το κατάστημα με ταξί, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα περίστροφο, πυροβολώντας κατά του άτυχου άνδρα και πατέρα ενός παιδιού 1,5 ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μακρινίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα των δύο αδερφών που δολοφονήθηκαν - «Σήμερα έχουμε γάμο»