ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Διαμαρτυρία νοσοκομειακών γιατρών έξω από το υπ. Υγείας

Διαμαρτυρία νοσοκομειακών γιατρών

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Υγείας σωματεία εργαζομένων στον τομέα της Υγείας.

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία.

Η συγκέντρωση είναι σε εξέλιξη από τις 16:00 το απόγευμα, έξω από το κτήριο του υπουργείου Υγείας και στο στο σημείο έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος.

Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην gallery που ακολουθεί:

O Γιώργος Σιδέρης, μέλος του ειδικού συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ μιλώντας στο Newsbomb.gr σχετικά με τη συγκέντρωση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παγκόσμια ημέρα Υγείας σήμερα και ή θα τιμηθεί όπως είθισται να την τιμά η κυβέρνηση, δηλαδή με υποστελέχωση, με ψέματα με μία εγκληματική πολιτική που στοιχίζει ζωές σε ασθενείς είτε θα την τιμήσουμε αγωνιστικά διεκδικώντας αυτά που πρέπει να διεκδικηθούν και να σωθεί ο κόσμος.

Να επιταχθεί δηλαδή ο ιδιωτικός τομέας υγείας, να γίνουν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και να στελεχωθεί έτσι το σύστημα υγείας ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει και τη λοιπή νοσηρότητα και προφανώς τη νοσηρότητα από την Covid».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυπαρισσία Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τον σκότωσε γιατί δεν του συνέδεσε το κινητό–Θρήνος για τον 39χρονο