ΕΛΛΑΔΑ

Κυπαρισσία: «Πάω να φέρω το όπλο», είπε ο δράστης πριν δολοφονήσει τον άτυχο 39χρονο πατέρα

Δολοφονία Κυπαρισσία
Τι λένε αυτόπτες και κάτοικοι

Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Κυπαρισσίας, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 39χρονος, πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους, όταν δέχτηκε θανάσιμο πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα από έναν 72χρονο, μέσα στο ίδιο του το κατάστημα, εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο 72χρονος σε έντονο ύφος απαιτούσε τη διακοπή του συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας και είχε παράπονα για τον λογαριασμό του. Παρά το γεγονός ότι το θύμα τού εξηγούσε και του απαντούσε πολύ ευγενικά, αυτός έφυγε μαινόμενος από το κατάστημα.

«Κάποια στιγμή το θύμα του ζήτησε ευγενικά να βγει έξω, γιατί περιμένει κόσμος», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στο best-tv.gr, που λίγο αργότερα έμαθε τι είχε συμβεί.

Μετά από λίγα λεπτά έντονου καβγά, ο συνταξιούχος αποχώρησε φωνάζοντας: «Πάω να φέρω το όπλο» σύμφωνα με το Star.

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη με το όπλο

Τα όσα έγιναν πριν από την άγρια δολοφονία του 39χρονου αποτυπώθηκαν σε βίντεο-ντοκουμέντο, που δημοσιοποίησε η τηλεόραση του Alpha.

Το βίντεο δείχνει τον 72χρονο δράστη να επισκέπτεται για δεύτερη φορά το κατάστημα, όπου πριν είχε λογομαχήσει. Λίγο πριν μπει στο κατάστημα, βγάζει το πιστόλι που είχε κρύψει κάτω από τη ζώνη του.

Ο δράστης, μετά τον πυροβολισμό πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυπαρισσίας και παραδόθηκε.

«Οπλοστάσιο» στο σπίτι του 72χρονου

Στην κατοχή του 72χρονου βρέθηκε το περίστροφο με το οποίο σκότωσε τον 39χρονο και πέντε φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, εντοπίστηκαν στο σπίτι του και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, περίστροφο, -141- φυσίγγια πυροβόλου όπλου και -97- φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Ο άτυχος Κώστας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους.

dolofonia-kiparissia.jpg
Ο άτυχος Κώστας Καρυτινός, ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνολογίας στην ΚυπαρισσίαFacebook

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε χθες με τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, ο οποίος συγκλονισμένος ανέφερε, «γνώριζα προσωπικά το άτυχο παλικάρι, ήταν ένα παιδί υπόδειγμα, ένας εξαίρετος άνθρωπος, επαγγελματίας αλλά και πατέρας. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψει κανείς ότι έγινε. Αφήνει πίσω του ένα παιδάκι 1,5 χρονών. Το παιδί αυτό δεν είχε πότε εχθρούς».

Ο κ. Λεβεντάκης συνέχισε περιγράφοντας το πώς έγινε το περιστατικό, «υπήρξε μια μικρή διαμάχη, ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα κάνοντας παράπονα για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, ο υπάλληλος του ζήτησε να επιστρέψει στην θέση του, περιμένοντας την σειρά του, εκείνος έφυγε από το κατάστημα, επιστρέφοντας μετά από λίγη ώρα με ένα όπλο στο χέρι, οπού πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.