ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο – Ο δράστης με το όπλο στο χέρι

Φονικό Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο – Ο δράστης με το όπλο στο χέρι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία, από τον άδικο χαμό ενός άνδρα 39 ετών, πατέρα ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους ο οποίος έπεσε νεκρός όταν τον πυροβόλησε ένας 72χρονος με αφορμή τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου του.

Ο 72χρονος εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (07/04) σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στο οποίο υπεύθυνος ήταν ο 39χρονος Κώστας Καρυτινός.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο 72χρονος σε έντονο ύφος απαιτούσε τη διακοπή του συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας και είχε παράπονα για το λογαριασμό του. Παρά το γεγονός ότι το θύμα του εξήγησε και του απάντησε πολύ ευγενικά αυτός έφυγε μαινόμενος από το κατάστημα και επέστρεψε με ένα όπλο.

Όπως μεταδίδει το best-tv.gr, σημάδεψε τον 39χρονο ιδιοκτήτη και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του.

Βίντεο ντοκουμέντο

Στις εικόνες που παρουσίασε ο Alpha, καταγράφονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη αλλά και η στιγμή που ο 39χρονος μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε

Δείτε το βίντεο:

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε νωρίτερα με τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, ο οποίος συγκλονισμένος ανέφερε, «γνώριζα προσωπικά το άτυχο παλικάρι, ήταν ένα παιδί υπόδειγμα, ένας εξαίρετος άνθρωπος, επαγγελματίας αλλά και πατέρας. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψει κανείς ότι έγινε. Αφήνει πίσω του ένα παιδάκι 1,5 χρονών. Το παιδί αυτό δεν είχε πότε εχθρούς».

Ο κ. Λεβεντάκης συνέχισε περιγράφοντας το πώς έγινε το περιστατικό, «υπήρξε μια μικρή διαμάχη, ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα κάνοντας παράπονα για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, ο υπάλληλος του ζήτησε να επιστρέψει στην θέση του, περιμένοντας την σειρά του, εκείνος έφυγε από το κατάστημα, επιστρέφοντας μετά από λίγη ώρα με ένα όπλο στο χέρι, οπού πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Πότε ανοίγουν τα Λύκεια - Οι ανακοινώσεις Κεραμέως