ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Χανιά: Του έκαναν την πρώτη δόση εμβολίου και τον… ξέχασαν για τη δεύτερη!

Εμβολιασμός για τον Κορονοϊό

Απίστευτο και όμως πέρα για πέρα... ελληνικό!

Μια απίθανη κατάσταση βιώνει ένας 63χρονος Χανιώτης, ο οποίος εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό στις 3 Μαρτίου και έπειτα από αυτό, περίμενε την ειδοποίηση για να κάνει τη δεύτερη δόση. Μόνο που έχουν περάσει 5 εβδομάδες και ειδοποίηση δεν έχει έρθει ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν στις 11 Φεβρουαρίου, όταν ο 63χρονος έλαβε μήνυμα από τον ΕΟΔΥ, το οποίο τον καλούσε να προσέλθει για το εμβόλιο στις 3 Μαρτίου, στην ΤΟΜΥ, στο Παλιό Νοσοκομείο και μάλιστα ακολούθησε και επιβεβαίωση, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Όμως, δεν ήρθε ποτέ ενημέρωση για τη δεύτερη δόση, που θεωρητικά θα έπρεπε να είχε προγραμματιστεί αυτόματα από το σύστημα.

Ο 63χρονος δηλώνει βέβαιος ότι δεν έλαβε κανένα μήνυμα, επισημαίνει μάλιστα ότι δεν διαγράφει μηνύματα και στα εισερχόμενα δεν έχει καμία ενημέρωση για τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Επισημαίνει ακόμα, ότι δέχεται κανονικά μηνύματα από άλλους αποστολείς.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον επικεφαλής της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανο Ντουκάκη, ο οποίος ανέφερε πως μια πιθανή εξήγηση είναι να υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα, αν πράγματι δεν εστάλη ποτέ το μήνυμα για τη δεύτερη δόση.

Αναμένεται να ακολουθήσουν ενέργειες για να επιλυθεί το ζήτημα, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο 63χρονος μπορεί να κάνει τη δεύτερη δόση έστω και με καθυστέρηση, ή αν θα πρέπει να ακολουθηθεί κάποια άλλη διαδικασία.

Πηγή: zarpanews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στη Λαμία για την 36χρονη που «έσβησε» στο τιμόνι: «Ήταν ένας άγγελος» λέει ο σύζυγός της