ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνειούπολη: Ολοήμερο αποκλεισμό ανακοίνωσε φοιτητική παράταξη

Η Πολυτεχνειούπολη
InTime

Από το βράδυ της Πέμπτης (08.04) περίπου 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί πέριξ και εντός της Πολυτεχνειούπολης, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα προχωρήσουν σε ολοήμερο αποκλεισμό του χώρου από το πρωί της Παρασκευής (09.04).

Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08.04) στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, καθώς στον χώρο άρχισαν να μαζεύονται αρκετοί νεαροί. Περίπου 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο και λίγη ώρα αργότερα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναρτήθηκε η σχετική ανακοίνωση για την πρόθεση του ολοήμερου αποκλεισμού των εγκαταστάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση το βράδυ της Πέμπτης (08.04) ήταν αρκετά ήρεμη στην περιοχή, με την Αστυνομία να παρακολουθεί μεν τις εξελίξεις αλλά να μην έχει στείλει δυνάμεις στο σημείο για κάποια παρέμβαση. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί την Παρασκευή, όπου έχει ανακοινωθεί η έναρξη του αποκλεισμού από την Πρωτοβουλία Αριστερών Φοιτητών ΕΑΑΚ.

Η ανακοίνωση

«Αύριο στις 5:30 το πρωί οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι συλλογικοί φορείς των εργαζομένων και το αγωνιζόμενο τμήμα της πανεπιστημιακής κοινότητας, προχωράμε σε ολοήμερο αποκλεισμό της Πολυτεχνειούπολης για να καταστήσουμε ξεκάθαρο ότι δεν έχουν καμία θέση οι μπάτσοι στις σχολές μας και θα τις περιφρουρήσουμε μέχρι τέλους.

Να μην τολμήσει ο πρύτανης Μπουντουβής και η κυβέρνηση να δώσουν εντολή να μπουκάρουν οι ένστολοι τραμπούκοι της συμμορίας του Χρυσοχοΐδη στο άσυλο.

Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν κανονικότητα οι εικόνες από το ΑΠΘ.

Υπερασπιζόμαστε το άσυλο και παλεύουμε μέχρι να γίνει κουρέλι ο νόμος Κεραμεως-Χρυσοχοιδη, όπως και κάθε νομοσχέδιο που θέλουν να φέρουν ή έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις, το οποίο θέλει να βάλει ταφόπλακα στη δημόσια δωρεάν παιδεία, τα μορφωτικά μας δικαιώματα και τον αγώνα.

//ΑΣΥΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

//ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΚΡΑΤΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Κοντά σε αρνητικό ρεκόρ εισαγωγών - Εφιαλτικές οι εφημερίες στα νοσοκομεία