ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς από Πάτρα: Η κατάσταση είναι σταθερή, χρειάζεται προσοχή

Νίκος Χαρδαλιάς

Σταθερό χαρακτήρισε το ιικό φορτίο του κορονοϊού στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή του σήμερα στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Αναφορικά με το εμβολιαστικό κέντρο που ετοιμάστηκε στο νέο λιμάνι της Πάτρας ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε ότι θα αρχίσει να λειτουργεί από την Πέμπτη με 8 γραμμές εμβολιασμού και από τη Δευτέρα αναμένεται να λειτουργήσουν άλλες τόσες.

«Το εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας έρχεται μαζί με άλλα 4 στην υπόλοιπη χώρα: 412 εμβολιαστικές γραμμές σε δυνατότητα ανάπτυξης. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σε όλη την χώρα. Σήμερα έχουμε ξεπεράσει τα 2,2 εκ. εμβολιασμούς. Δύο στους τρεις είναι με τη μία δόση και ένας στους τρεις και με τις δύο δόσεις. Τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν γίνει περίπου 700.000 τεστ από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ και τους σχηματισμούς των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων»,τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Και πρόσθεσε: «Η έκκληση είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα. Παρακολουθούμε την αγαπημένη μας Πάτρα όπως παρακολουθούμε κάθε πόλη και χωριό σε όλη την χώρα. Το πολύ σημαντικό δείχνουν ότι τα υγειονομικά στοιχεία δείχνουν να είναι σταθερά στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να έχουμε έξαρση».

Δείτ βίντεο από τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά:

Με πληροφορίες από: thebest.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανικά ΜΜΕ: Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Καραϊβάζ - Σχετίζεται η δολοφονία με το οργανωμένο έγκλημα;