ΕΛΛΑΔΑ

Κλοπή εμβολίου στην Αγία Παρασκευή: «Είμαι το εξιλαστήριο θύμα» επιμένει ο ντελιβεράς

Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής
Το Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής
Ευδοκία Μύτιλη

Κατηγορηματικός ότι δεν ευθύνεται για την κλοπή μιας φιάλης εμβολίου της Pfizer από το Κέντρο Υγείας στην Αγία Παρασκευή εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος ντελιβεράς υποστηρίζοντας ότι είναι «το εξιλαστήριο θύμα».

Για την κλοπή του εμβολίου της Pfizer από το κέντρο Υγείας της Αγίας Παρασκευής για την οποία κατηγορείται μίλησε ο ντελιβεράς υποστηρίζοντας ότι «είμαι το εξιλαστήριο θύμα».

Ο άνδρας, περιέγραψε πώς πήγε και παρέδωσε τον καφέ στο σημείο και αναρωτήθηκε: «Τι άλλη δουλειά έχω εγώ σε ένα κέντρο υγείας από το να κάνω τη δουλειά μου;».

Για το λόγο αυτό ζήτησε από πιο «ειδικούς» να ψάξουν το τι συνέβη αρνούμενος ότι πήρε εκείνος το φιαλίδιο.

Σύμφωνα με την εκδοχή του, πήγε στο κέντρο υγείας, πάρκαρε, ανέβηκε, παρέδωσε τον καφέ, έδωσε τα ρέστα, είπαν «δυο κουβέντες», ενώ έκανε όλα αυτά κι έφυγε.

Μετά από σχετική ερώτηση απάντησε πως οι δύο υγειονομικοί τον είχαν συνεχώς στο οπτικό τους πεδίο, αλλά και ότι το φιαλίδιο ήταν σύμφωνα με την κατάθεση των κατηγόρων του, «σε μία θήκη με ένα γάντι από πάνω».

Συνέχισε λέγοντας ότι από την ώρα που στάθμευσε το μηχανάκι μέχρι που επέστρεψε σε αυτό, πέρασαν τέσσερα λεπτά.

«Μετά από δύο ώρες ήρθαν και με πήραν στο κατάστημα που δουλεύω, με έψαξαν, δε βρήκαν τίποτα, με πήγαν στο αυτόφωρο», συνέχισε και ισχυρίστηκε ότι, ο λόγος της σύλληψής του «είναι υποθέσεις που κάνουν αυτοί που δουλεύουν».

«Καλό θα είναι να μην κατηγορούν τον εκάστοτε», είπε, συμπληρώνοντας πως, «δεν κάνω αυτήν τη δουλειά από χόμπι, αυτήν τη στιγμή είμαι το εξιλαστήριο θύμα» και διερωτήθηκε «μήπως θα έπρεπε να ψάξουν λίγο πιο βαθιά, να δουν τα μέτρα ασφαλείας στα κέντρα εμβολιασμών;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κόλλησε στον τοίχο ο Δένδιας τον Τσαβούσογλου – Τα νέα δεδομένα και το παρασκήνιο της σύγκρουσης