ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Δείτε LIVE τις νέες ανακοινώσεις Χαρδαλιά

Νίκος Χαρδαλιάς
InTime

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Δείτε ζωντανά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πανδημία και τις ανακοινώσεις για τα μέτρα που θα ισχύουν από αύριο (17.04) τις οποίες θα κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, που διεξάγεται από το υπουργείο Υγείας, όπως συμβαίνει κάθε Παρασκευή θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Παράλληλα, θα ανακοινωθούν τα επίπεδα επιτήρησης στα οποία ανήκει η κάθε περιοχή αλλά και τυχόν νέα μέτρα ή χαλάρωση των υφιστάμενων, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Στην ενημέρωση συμμετέχει η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Το «παρών» θα δώσει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Δείτε LIVE την ενημέρωση

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Δεν ανοίγει τίποτα - «Πράσινο φως» για τα καταστήματα στην Κοζάνη με click away