ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Κρήτη: Η στιγμή που το ζευγάρι εντοπίστηκε στο χαντάκι - Τι λέει φίλος τους (vid)

Τροχαίο Κρήτη
Mega

Συγκλονίζει το τροχαίο που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου ένας 42χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγός του έμεινε για μέρες αβοήθητη, δίπλα στη σορό του συζύγου της.

Ο 42χρονος μαζί με τη σύζυγό του είχαν να δώσουν σημεία ζωής, 4 ημέρες, με τον κολλητό του φίλο Γιώργο, να μην αντέχει άλλο την αγωνία ότι κάτι του έχει συμβεί και να φεύγει από την Ιεράπετρα για τον αναζητήσει στην εθνική οδό του Ρεθύμνου.

Αυτό που του κίνησε τις υποψίες ήταν κάποιες σπασμένες μπάρες στην άκρη του δρόμου.

«Είδα κάποια θραύσματα στην άκρη του οδοστρώματος. Κατέβηκα λίγο, βλέπω κάτι που φαινόταν σαν εξάτμιση. Κατεβαίνω λίγο παρακάτω, βλέπω κάτι που φαινόταν σαν ρόδα. Εκεί πήρα κατευθείαν την αστυνομία τηλέφωνο. Μόλις κατέβηκα είδα ότι ήταν η μηχανή του φίλου μου» είπε ο ίδιος στο Mega.

Αμέσως μετά είδε το σακίδιο της 32χρονης και λίγα εκατοστά πιο δίπλα είδε την ίδια αναίσθητη. Το σώμα της ήταν μέσα στους θάμνους γι΄ αυτό και δεν την είχε δει κανείς τίποτα έως τότε.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι επέβαινε σε μηχανή. Η σύζυγος του 42χρονου έμεινε για πάνω από 100 ώρες δίπλα στη σορό του άτυχου μοτοσικλετιστή. Η ίδια νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές και σωματικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Τι έδειξε η νεκροψία

Ο άτυχος Νάθαν -που έπεσε θύμα τροχαίου- κατέληξε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και εσωτερική αιμορραγία, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες - μέχρι στιγμής - συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε με συνεπιβάτιδα την γυναίκα του, ξέφυγε της πορείας της και έπεσε σε χαντάκι. Το τροχαίο προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ της Δευτέρας 12 και της Τρίτης 13 Απριλίου, καθώς η προχωρημένη σήψη της σορού του άτυχου άνδρα εμπόδισε τον ιατροδικαστή να απαντήσει με ακρίβεια για τον χρόνο που επήλθε το μοιραίο.

Με βάση τις ενδείξεις ο 42χρονος δεν βρήκε ακαριαίο θάνατο, αλλά φαίνεται να χαροπάλευε από 1 έως 3 ώρες μετά το συμβάν, κάτι το οποίο σημαίνει πως εάν το τροχαίο είχε γίνει άμεσα αντιληπτό και ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί έγκαιρα σε νοσοκομείο, ενδεχομένως να μην είχε αυτή την κατάληξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος ανιψιός του τραγουδιστή Θάνου Ανεστόπουλου