ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Κρήτη: «Αν είχαν βρει νωρίτερα το ζευγάρι ο Νάθαν θα είχε σωθεί»

Τροχαίο Κρήτη μηχανή

Σοκ προκαλεί η διαπίστωση του ιατροδικαστή για τον άτυχο 40χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη ότι αν τον είχαν βρει νωρίτερα «θα είχε σωθεί»

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι αν το ζευγάρι είχε βρεθεί νωρίτερα «ο άνδρας θα είχε σωθεί»

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένη ήταν δίπλα στον νεκρό σύζυγό της σχεδόν 5 μέρες, δηλαδή πάνω από 100 ώρες.

Το ζευγάρι εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα με τους συγγενείς τους να δηλώνουν το βράδυ της Παρασκευής την εξαφάνισή τους ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

To ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα επέστρεφε από ταξίδι στα Χανιά όπου είχε πάει για να πουλήσει τη μοιραία μηχανή και να αγοράσει αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του Μπαλί, βρίσκονταν άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης που έκαναν εργασίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άνδρες αυτοί άκουγαν κάποια βογγητά, αλλά νόμιζαν ότι επρόκειτο για ζώα.

Το άτυχο ζευγάρι εντοπίστηκε το Σάββατο, με τον ιατροδικαστή να σημειώνει ότι αν είχαν βρεθεί νωρίτερα ο άνδρας θα είχε επιβιώσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το Πάσχα: Έτσι θα γιορτάσουμε - Τι ώρα θα γίνουν Επιτάφιος, Ανάσταση - Πού θα ψήσουμε