ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: «Ήξερε πού χτυπούσε, όλα ήταν προμελετημένα» - Ξέσπασε ο πατέρας

Μακρινίτσα διπλό φονικό
INTIME NEWS

Αναβίωσε στο γραφείο του ανακριτή, το στυγερό έγκλημα των δύο αδελφών στην Μακρινίτσα με τον πατέρα των θυμάτων να ζητά δικαιοσύνη

Το πρωί της Παρασκευής (23/04), οι γονείς των δύο θυμάτων του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα έδωσαν κατάθεση για το έγκλημα και όσα προηγήθηκαν το προηγούμενο βράδυ.

Οι δικηγόροι της οικογένειας υποστήριξαν πως ο 32χρονος είχε πλήρη συνείδηση όσων διέπραξε και έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν έχει πάει στο στρατό αλλά έχει λάβει την σχετική εκπαίδευση.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, ο πατέρας της 28χρονης και του 30χρονου που έπεσαν νεκροί μετά την επίθεση με μαχαίρι του 32χρονου εν διαστάσει συζύγου της γυναίκας, ξέσπασε και ζήτησε από τη Δικαιοσύνη «να είναι μέσα στην φυλακή ο φονιάς. Όσο μπορεί πιο βαθιά».

«Τα παιδιά μου δεν τα φέρνει κανείς πίσω, αλλά θέλω κάποια αντιμετώπιση από την Δικαιοσύνη. Ήθελα να είναι μέσα στην φυλακή ο φονιάς. Ήθελα να είναι μέσα, όσο μπορεί πιο βαθιά. Κι αν γίνεται να μην φτάσει στη δίκη, ακόμη καλύτερα. Δεν πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα. Ήταν μεθοδευμένες οι κινήσεις που έκανε. Κανένας τρελός δεν κάνει τις κινήσεις που έκανε. Έβγαλε μέχρι και τα λάστιχα από την πόρτα για να περάσει μέσα. Ήξερε πού χτυπούσε. Όλα ήταν προμελετημένα».

Αναφερόμενος στο πώς αντιμετωπίζουν την απώλεια των παιδιών τους, αυτός και η σύζυγός του, τόνισε ότι η γυναίκα του το βιώνει «δύσκολα, πολύ πεσμένη ψυχολογικά» και ότι βοηθά τη σύζυγό του και το μικρό παιδάκι που έμεινε ορφανό.

«Εμένα να δω ποιος θα με βοηθήσει. Έχουμε απευθυνθεί σε ειδικούς για το πώς θα το πούμε στο παιδί, γιατί κάποια στιγμή θα αναζητήσει τη μάνα του. Βλέπει φωτογραφίες του γιου μου και της μάνας του και του λέμε ότι ήταν σε δουλειά κι έπαθαν ατύχημα και δεν θα τους ξαναδούμε. Πηγαίνει κάθε βράδυ παίρνει τις φωτογραφίες τους, τις φυλάει και πέφτει για ύπνο», είπε ο Γιώργος Τσάπας, σπαράζοντας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Τα μέτρα για μετακινήσεις και εκκλησίες – Με πόσους θα κάτσουμε στο τραπέζι