ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηροί έλεγχοι στα διόδια των Εθνικών Οδών ενόψει Πάσχα - Πόσοι έκαναν αναστροφή σήμερα

Αυστηροί έλεγχοι στα διόδια των Εθνικών Οδών ενόψει Πάσχα - Πόσοι έκαναν αναστροφή σήμερα

Κορυφώνονται οι αστυνομικοί έλεγχοι εν όψει του Πάσχα, στο πλαίσιο της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, με τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, να βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Αυστηροί έλεγχοι δεν γίνονται μόνο στα διόδια, αλλά και στους παραδρόμους των εθνικών οδών, ενώ ταυτόχρονα ελικόπτερα και drones μεταδίδουν την εικόνα της κυκλοφορίας στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων στις εθνικές οδούς Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, τις τελευταίες έξι ώρες σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης εβδομάδας (την ίδια ώρα του Σαββάτου 17 Απριλίου).

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, από τα διόδια της Ελευσίνας, εξήλθαν 5.100 οχήματα, ενώ εισήλθαν 3.350.

Στα διόδια των Αφιδνών, τις τελευταίες έξι ώρες εξήλθαν 4.727, οχήματα, ενώ εισήλθαν 3.110.

Τέλος, όσον αφορά τα οχήματα, που έκαναν αναστροφή στα διόδια και γύρισαν πίσω, επειδή οι οδηγοί τους δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης, ήταν 60 από τα διόδια της Ελευσίνας και 42 από τα αντίστοιχα των Αφιδνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα έμοιαζε ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος: Η «ακτινογραφία» μιας υποθετικής σύρραξης