ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: «Καζάνι που βράζει» το Γ.Ν Χαλκίδας - Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα

Κορονοϊός – Εύβοια: «Καζάνι που βράζει» το Γ.Ν Χαλκίδας - Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΣυναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές, καθώς αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Νέος συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και άλλος τραυματιοφορέας. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται η σύζυγός του η οποία σήμερα διασωληνώθηκε ενώ ο τραυματιοφορέας είναι σε καραντίνα στο σπίτι.

Τους επτά έφτασαν συνολικά οι τραυματιοφορείς οι οποίοι είναι θετικοί στον κορονοιό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Οι δύο νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου. Οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους ενώ όπως αναφέρουν στο evima.gr εργαζόμενοι του νοσοκομείου εκφράζονται φόβοι για διασπορά.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα, νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας βρέθηκε θετική στον κορονοϊό το βράδυ της Κυριακής και βρίσκεται σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα σε κατοίκων περιορισμό.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών της και θα ληφθούν δείγματα από τους ασθενείς και το προσωπικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εργαζόμενη βρέθηκε θετική, καθώς πρόσφατα είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, από το οικογενειακό της περιβάλλον. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες δεν είχε έρθει σε επαφή με συναδέλφους εντός του νοσοκομείου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΕ στο Newsbomb.gr: Είναι έτοιμη η Ευρώπη για μία νέα πανδημία;