ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Στους παππούδες η επιμέλεια του παιδιού της άτυχης Κωνσταντίνας

Φονικό Μακρινίτσα

Εκδόθηκε σήμερα, με εξπρές διαδικασίες η προσωρινή απόφαση για την αφαίρεση της επιμέλειας και άσκησης γονικής μέριμνας του 2,5 ετών Γιώργου από τον πατέρα του, ο οποίος δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον αδερφό της στις 5 Απριλίου στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr μετά από αίτηση που κατέθεσε η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου, η γονική μέριμνα και η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού ανατέθηκε προσωρινά -μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης- στην γιαγιά και τον παππού Αθανασία Μαργαριτέλη και Απόστολο Τσάπα.

Απαρηγόρητοι οι γονείς παλεύουν με όση δύναμη τους έχει απομείνει για την δικαίωση των παιδιών τους. Στον ανακριτή, «έσφιξαν τα δόντια» λένε και έδωσαν όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το διπλό φονικό. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας στον ΑΝΤ1 παρέδωσαν μηνύματα και στοιχεία, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν στις αρχές ότι ο γαμπρός τους είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, παρά τους ισχυρισμούς του ότι κατά το φρικτό έγκλημα δεν είχε επίγνωση.

«Ήταν προμελετημένο γιατί ερχόταν έξω από το σπίτι και παρακολουθούσε την νύχτα. Αυτό αποδεικνύεται και στα μηνύματα που της έστελνε ο κατηγορούμενος. Τα πάντα! Τα πάντα! Όλα προμελετημένα. Άσε τι ισχυρίζεται και τι κάνει τώρα. Επιτέθηκε στην γυναίκα μου, μετά στην κόρη μου και απευθείας κρύφτηκε, καρτέρι έστησε στο γιό μου. Δεν είναι προμελετημένα; Τι είναι;», ξέσπασε ο πατέρας μιλώντας στον ANT1.

Όλοι αντλούν δύναμη από τον μικρό Γιώργο. Ο 2,5 ετών γιος της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας –που την ώρα του φρικτού φονικού είχε κρυφτεί από τον παππού του σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού– έχει ακόμη μνήμες από το μακελειό.

«Είδε για μια στιγμή – και το πήρα εγώ και το έκλεισα σε μια κρεβατοκάμαρα – για μια στιγμή είπε "ήρθε ο μπαμπάς, τα έσπασε όλα εδώ"», περιέγραψε την αντίδραση του μωρού ο Απόστολος Τσάπας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκική NAVTEX: Δεσμεύουν περιοχές στην καρδιά του Αιγαίου για άσκηση έρευνας και διάσωσης