ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Παραμένει επιβαρυμένη η επιδημιολογική εικόνα – Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Παραμένει επιβαρυμένη η επιδημιολογική εικόνα – Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Παρά τις τάσεις σταθεροποίησης, τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Παρά τα καλά νέα από το μέτωπο της θετικότητας, όπου έχει υπάρξει σταθεροποίηση κοντά στο 4,5% που είναι και το όριο για να χαρακτηριστεί κρίσιμη η κατάσταση, τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα παραμένουν υψηλά. Τη Μεγάλη Τετάρτη (28.04) ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 2.781 νέα κρούσματα, ενώ 805 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν και 63 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Σε ό,τι αφορά την κατανομή των κρουσμάτων, η Αττική για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε τα περισσότερα από κάθε άλλη περιφέρεια, καταγράφοντας 1.263 νέες μολύνσεις. Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται και η Θεσσαλονίκη, στην οποία σημειώθηκαν 413 νέα κρούσματα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιοχές όπου η πανδημία φαίνεται να υποχωρεί έστω και με πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ σε άλλα σημεία της χώρας χρειάζεται περισσότερη προσοχή όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα που ανακοινώθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη (28.04)Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.781 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 63 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 805 οι διασωληνωμένοι