ΕΛΛΑΔΑ

Από πειθαρχικό ο οδηγός λεωφορείου για την ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη

Από πειθαρχικό ο οδηγός λεωφορείου για την ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη

Ενώπιον του πειθαρχικού θα βρεθεί ο οδηγός λεωφορείου ο οποίος πρωταγωνίστησε σε περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης κατά μετανάστη, τον οποίο ανάγκασε να σηκωθεί από τη θέση που καθόταν 

Το περιστατικό είχε συμβεί στην γραμμή Α11 και θύμα ήταν ένας μετανάστης κατά του οποίου επιτέθηκε λεκτικά ο οδηγός. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Πειθαρχικές διαδικασίες ξεκίνησε ο ΟΣΥ για τον οδηγό λεωφορείου που απαίτησε με απαράδεκτο ύφος από μετανάστη επιβάτη να σηκωθεί από τη θέση του για να καθήσει σε αυτή μια Ελληνίδα. Μάλιστα ο ΟΣΥ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα:

Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο, στο οποίο φέρεται εργαζόμενος της Ο.ΣΥ. Α.Ε. να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της και διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι βασικός στόχος της είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας