ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 68χρονης λίγο μετά τον εμβολιασμό της

Κορονοϊός: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 68χρονης λίγο μετά τον εμβολιασμό της
Intime News

Η οικογένεια της άτυχης 68χρονης όρισε τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της ο οποίος προήλθε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της

Ισχαιμικό επεισόδιο διέγνωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που κλήθηκε να διερευνήσει τα αίτια θανάτου της 68χρονης γυναίκας λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της. «Η αρχική εκτίμηση είναι ισχαιμία μυοκαρδίου» δήλωσε ο γιατρός της.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ύπαρξη θρομβώσεων ωστόσο οι ιστολογικές εξετάσεις είναι εκείνες που θα ρίξουν φως στο μυστηριώδη θάνατο της 68χρονης λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση με εμβόλιο της Pfizer.

«Θρομβώσεις μακροσκοπικές δεν υπήρχαν. Η εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί. Θα πρέπει να περιμένουμε και τις ιστολογικές» εξήγησε ο γιατρός.

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Η οικογένεια αναζητά να μάθει την αλήθεια αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μέχρι πρότινος υγιέστατη, όπως λένε, γυναίκα κατέληξε.

«Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Έχουμε αιτηθεί να λάβουμε το αντίγραφο του ιστολογικού αλλά και του ιατρικού φακέλου» ανέφερε ο δικηγόρος κ. Ξυλουργίδης.

Σύμφωνα με την οικογένεια της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση.

Ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστής Εταιρείας μίλησε στο Mega.
«Μένει ακόμα να πάμε στο μικροσκόπιο, να μελετήσουμε πάρα πολλά δείγματα ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων» εξήγησε ο ιατροδικαστής.

«Τα ευρήματα ήταν κοινά, δεν υπάρχουν στοιχεία θρόμβωσης που τουλάχιστον με γυμνό μάτι μπορούμε να διαπιστώσουμε. Χρονικά συνδέεται με το εμβόλιο, 24 ώρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου, όμως αλλεργική αντίδραση δεν να αποκλείσουμε» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της Καρολίνας - Από εκεί μπήκαν στο σπίτι