ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της Καρολίνας - Από εκεί μπήκαν στο σπίτι

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της Καρολίνας - Από εκεί μπήκαν στο σπίτι

Γλυκά Νερά: Με ΚΥΑ των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολίνας επικηρύχθηκαν έναντι 300.000 ευρώ. Το σημείο από όπου μπήκαν στο σπίτι της άτυχης οικογένειας λίγο πριν διαπράξουν το άγριο έγκλημα.

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της. Οι αρχές είναι σε κατάσταση συναγερμού έτσι ώστε να εντοπίσουν τους δράστες του στυγερού εγκλήματος, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (11.05) έγινε γνωστό ότι το ελληνικό κράτος με ΚΥΑ των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, τους επικήρυξε έναντι 300.000 ευρώ.

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Το σημείο από όπου μπήκαν στο σπίτι οι δράστες

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αλλά και με την κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ ο 33χρονος σύζυγος της άγρια δολοφονημένης Καρολίνας, οι δράστες εισέβαλαν στη μεζονέτα περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης. Όπως ανέφερε, οι δολοφόνοι παραβίασαν με διαρρηκτικά εργαλεία τα παράθυρα και μπήκαν στο υπόγειο του σπιτιού.

Το σημείο έχει εντοπιστεί από τις αρχές και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για τη λήψη αποτυπωμάτων που τυχόν άφησαν οι δράστες, όπως και για τυχόν γενετικό υλικό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πώς μπήκαν στη μεζονέτα, πώς σκότωσαν την 20χρονη Καρολίνα

Μία πιο καθαρή εικόνα για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έχουν οι αστυνομικοί από την κατάθεση που τους έδωσε ο σύζυγος. Ο 33χρονος πιλότος βρίσκεται ακόμα στη ΓΑΔΑ και μιλάει στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newbomb.gr τους είπε ότι οι δράστες εισέβαλαν στη μεζονέτα γύρω στις 5 το πρωί, χωρίς να είναι σε θέση να προσδιορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια την ωρα, παραβίασαν με διαρρηκτικά εργαλεία τα παραθυρα του υπογείου και ανέβηκαν στη σοφίτα του σπιτιού.

Εκεί κοιμόντουσαν το ζευγάρι, σε ένα διπλό κρεβάτι και το βρέφος στην κούνια του.

Στη συνέχεια, οι δράστες άρχισαν να τους βασανίζουν και να ζητάνε μετρητά.

Ο 33χρονος τους υπέδειξε πού βρίσκονται τα περίπου 15.000 ευρώ που είχε μέσα σε μία Monopoly.

Οι δράστες ωστόσο επέμειναν τον έδεσαν στα χέρια και στα πόδια με σχοινί και τον ξάπλωσαν δίπλα από το διπλό κρεβάτι.

Στη συνέχεια, έδεσαν πισθάγκωνα την 20χρονη με ρούχα και άρχισαν να τη βασανίζουν με ένα μαξιλάρι.

Ακόμη δεν έχει προσδιοριστέι αν ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό ή διά ασφυξίας από το μαξιλάρι.

Στην ερώτηση τι γλώσσα μιλούσαν οι δράστες, φέρεται να απάντησε ότι μιλούσαν καλά ελληνικά.

Ακόμη, σε αντίθεση με την αρχική πληροφόρηση, αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν, ότι το σκυλί της οικογένειας βρέθηκε κρεμασμένο από το λουρί στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας της μεζονέτας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Γνώριζαν για τα χρήματα οι ληστές; Σημάδεψαν με όπλο το μωρό πριν σκοτώσουν την 20χρονη