ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου

Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου

Επεισοδιακή σύλληψη των διαρρηκτών που είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, ληστεύοντας αρκετές φορές εξοπλισμό με σκοπό την πώλησή του.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Παιανίας κατάφεραν να εξαρθρώσουν τη συμμορία που έκλεβε μετασχηματιστές στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, μέλη της οποίας είχε μπει τουλάχιστον δυο φορές στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου

«Περάσαμε ταλαιπωρία. Τι να σας πω τώρας Να κόβετε το ρεύμα, να χαλάνε οι καταψύκτες. Οι κόρες μου κρατάνε λεπτομερή λογαριασμό και ημερομηνίες που κοβόταν και ώρες που κοβόταν. Δηλαδή το κόβανε γύρω στα ξημερώματα και το ρεύμα ερχόταν το απόγευμα» δήλωσε η σύζυγος του Βασίλη Ξανθόπουλου μιλώντας στο Mega.

Οι δράστες, οι περισσότεροι νεαροί Πακιστανοί, δρούσαν κυρίως στην Παιανία και στο Μαρκόπουλο και η δράση τους είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Έμεναν σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο και έκλεβαν μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ και καλώδια, προκαλώντας φθορές σε σπίτια και εταιρείες.

Οι νεαροί έκλεβαν μετασχηματιστές και πωλούσαν τα καλώδια και το χαλκό σε εταιρίες σκραπ. Ο ένας απ’ αυτούς είχε συλληφθεί στις 17 Απριλίου, έξω από το σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου στην Παιανία και μάλιστα είχε αντισταθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν δίστασε να χτυπήσει με εργαλείο έναν από τους αστυνομικούς στο κεφάλι και να δαγκώσει έναν άλλο. Οι συνεργοί του είχαν διαφύγει αλλά συνελήφθησαν πριν από μερικές μέρες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι ψυχολόγοι! Σαδιστές οι δράστες - Απόλαυσαν τον πόνο τους