ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Ο νησιώτικος θρήνος για την Καρολάιν που ετοίμασαν οι φίλοι της

Καρολάιν Γλυκά Νερά Δολοφονία

Η δολοφονία της Καρολάιν της 20χρονης μητέρα στα Γλυκά Νερά έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με τους φίλους της να την αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο

Με έναν νησιώτικο θρήνο επέλεξε να αποχαιρετίσει την Καρολάιν, την 20χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε άγρια στα Γλυκά Νερά, ένας καλός της φίλος, ο Θ. Γεραντώνης.

Μιλώντας για την αδικοχαμένη 20χρονη κοπέλα ο φίλος της Καρολάιν εξέφρασε την επιθυμία της να καταφέρει η αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες της άγριας δολοφονίας της.

«Μεγαλώσαμε μαζί. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν μπόρεσα να πάω, το τραγούδι είναι σαν δώρο, να με θυμάται. Θα ήθελα να βρεθούν οι ένοχοι» είπε χαρακτηριστικά στο OPEN.

Την Κυριακή το δικό του αντίο έστειλε για άλλη μια φορά ο σύζυγός της αδικοχαμένης 20χρονης.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος έγραψε στο Instagram: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

O σύζυγος της Καρολάιν επέλεξε μάλιστα να συνοδεύσει τις λέξεις αυτές με μια φωτογραφία από τον γάμο τους .

Δείτε την ανάρτησή του:

Επτά 24ωρα μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κόρης της, οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην δολοφονία της νεαρής μητέρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάρωσης συνέχεια:Τι ανοίγει σήμερα, ποιες δραστηριότητες παίρνουν το πράσινο φως της επανεκκίνησης