ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ΤΩΡΑ - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Εικόνες καταστροφής από την πυρκαγιά στην Κορινθία

Φωτιά στην Κορινθία - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr

Φωτιά Κορινθία: Εικόνες απόλυτης καταστροφής που άφησε πίσω της η μανιασμένη φωτιά στην Κορινθία, αποκαλύπτει το πρώτο φως της ημέρας, με καμμένα σπίτια και περιουσίες - Εικόνες απόγνωσης στην Μαυρολίμνη όπου δεν γλίτωσαν ούτε οι βάρκες που βρίσκονταν στο λιμανάκι

Την πρώτη κατοικία του έχασε στις φλόγες ένας κάτοικος της Μαυρολίμνης Κορινθίας, ο οποίος μάλιστα είχε μετακομίσει με την γυναίκα του πρόσφατα από το Αγρίνιο. Με δάκρυα στα μάτια δείχνει την απόλυτη καταστροφή στην κάμερα του Newsbomb.gr και τα συντρίμμια του άλλοτε σπιτιού του. Όπως λέει χαρακτηριστικά κάηκαν πάρα πολλά σπίτια στην περιοχή.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι κατά την εκκένωση της περιοχής οι Αρχές τους είπαν να πάνε πρώτα στο Αλεποχώρι και μετά τους οδήγησαν στα Μέγαρα, σε ένα γήπεδο όπου όπως καταγγέλλει δεν ήταν κανείς υπεύθυνος εκεί, ενώ τους έφεραν μόνο ένα μπουκάλι νερό.

Κάτοικοι της περιοχής Μαυρολιμάνι, που είχε εκκενωθεί το απόγευμα της Πέμπτης, έσπευσαν από νωρίς το πρωί σήμερα στις περιουσίες τους, αντικρίζοντας μόνο εικόνες καταστροφής.

Το μένος της φωτιάς αποτυπώνεται πλήρως στις εικόνες που παρουσιάζει το Newsbomb.gr, από το οποίο δεν γλίτωσαν ούτε οι βάρκες που βρίσκονταν μέσα στο νερό.

Φωτογραφίες/Βίντεο: Σπύρος Μελισσάρης

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: «Μάχη» σε χαράδρες και διάσπαρτα σημεία σε Κορινθία και Δυτική Αττική