ΕΛΛΑΔΑ

Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Η κατάσταση της 44χρονης ήταν μη αναστρέψιμη

Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Η κατάσταση της 44χρονης ήταν μη αναστρέψιμη

Όπως εξήγησε ο κ. Χαλκιαδάκης η κατάστασή της άτυχης γυναίκας ήταν μη αναστρέψιμη, τονίζοντας ότι οι ελπίδες να επανέλθει η εγκεφαλική λειτουργία ήταν «ελάχιστες»

Για τον τραγικό θάνατο της 44χρονης η οποία μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca παρουσίασε βαρύτατες επιπλοκές από θρόμβωση, μίλησε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Όπως εξήγησε ο κ. Χαλκιαδάκης η κατάστασή της άτυχης γυναίκας ήταν μη αναστρέψιμη, τονίζοντας ότι οι ελπίδες να επανέλθει η εγκεφαλική λειτουργία ήταν «ελάχιστες».

«Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό θανάτου στη χώρα μας, μετά από εμβολιασμό κατά του κορονοϊού», ανέφερε στη συνέχεια ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του νοσηλευτικού ιδρύματος στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας ενώ ερωτηθείς σχετικά σημείωσε πως η αντίδραση και η πίκρα που αισθάνεται ο σύζυγός της αδικοχαμένης Γλυκερίας είναι δικαιολογημένη.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του ο σύζυγός της 44χρονης αναφέρεται στην απώλεια της συζύγου του με συγκίνηση, οργή αλλά και θυμό, επισημαίνοντας ότι η πολιτεία "θα έπρεπε να έχει επιδείξει θάρρος διακόπτοντας την χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου σε ηλικίες κάτω των 50 ετών και δη σε γυναίκες".

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Το «τυφλό» σημείο, το κινητό και το όπλο «ειδικού χειρισμού»