ΕΛΛΑΔΑ

Καπραβέλος στο Newsbomb.gr: 65χρονος τουρίστας με κορονοϊό παλεύει για τη ζωή του

Καπραβέλος στο Newsbomb.gr: 65χρονος τουρίστας με κορονοϊό παλεύει για τη ζωή του

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Για το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος από επιπλοκές του κορονοϊού στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, μίλησε στο Newsbomb.gr, ο Διευθυντής Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε για ακόμα μια φορά ο ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Νίκος Καπραβέλος, αναφορικά με το άνοιγμα του τουρισμού.

Σύμφωνα με τον ίδιο θέλει πολύ μεγάλη προσοχή η προσέλευση των τουριστών στην χώρα, «δεν αρκεί μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, πρέπει να γίνετε ένα υποχρεωτικό τεστ στον καθένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος.

Αναφορικά με τον ασθενή από ξένη χώρα που νοσηλεύεται διασωληνωμένος από επιπλοκές του κορονοϊού στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ανέφερε «παίρνοντας στα χέρια μου το ιατρικό ιστορικό του ασθενή, διαπίστωσα πως είχε νοσήσει όλη η οικογένεια του πριν από ένα μήνα και κανείς δεν είχε εμβολιαστεί. Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή, έχει νοσησεί πριν δέκα ημέρες και αυτή την στιγμή έχει βαριά πνευμονία. Δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή», τόνισε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Κλείνοντας ο κ. Καπραβέλος, επισήμανε πως, «η αποκλιμάκωση για εμάς τους υγειονομικούς σημαίνει μηδέν θάνατοι. Αυτό για να γίνει θέλει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση στη Βάρη: Οι εκτελεστές έκαναν το «τέλειο» έγκλημα;