ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντα με την «ψυχολόγο» της Καρολάιν στη Μασονική Στοά

ψυχολόγος Καρολάιν

«H ψυχολόγος της Καρολάιν είχε ηγετικό ρόλο στη Μεγάλη Στοά» – Φωτογραφίες ντοκουμέντα

Για την απομάκρυνση της φερόμενης ως ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν που δολοφόνησαν ληστές μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της στα Γλυκά Νερά, από τη Μεγάλη Στοά Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, μίλησε ο Μεγάλος Διδάσκαλος Παντελής Βούλης.

Μιλώντας στο Mega, ο άνθρωπος του οποίου εκτελούσε τα καθήκοντα η Ελένη Μυλωνοπούλου όταν απουσίαζε, ξεκαθάρισε πως η «ψυχολόγος», όχι μόνο συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.

«Την διαγράψαμε επειδή είχε οικειοποιηθεί το επάγγελμα – λειτούργημα του ιατρού και δη του γυναικολόγου, ενώ μάθαμε ότι ήταν μαία, απόφοιτος των ΤΕΙ» σημείωσε ο κ. Βούλης, υπογραμμίζοντας ότι το Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς εξεπλάγην από τα όσα υποστήριξε η Ελένη Μυλωνοπούλου.

Στη συνέχεια, απαντώντας στους ισχυρισμούς της συνηγόρου της που υποστηρίζει ότι η εντολέας της δεν είχε καμία σχέση με τη Μασονική Στοά, ο επικεφαλής της εξηγεί ότι ψεύδεται, ενώ το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους είναι καθ’ όλα γνήσιο.

«Το γεγονός ότι αρνήθηκε πως υπήρξε Τέκτονας και δεν ήξερε για την αποβολή της εξόργισε το συμβούλιο. Ήταν μέλος μας από το 2014 μέχρι το 2018. Ήταν θησαυροφύλακας στη Στοά της και αργότερα γραμματέας στη Στοά της. Μετά έγινε Μεγάλη Διδάσκαλος. Δεν ήξερε τη Μεγάλη Στοά την οποία διοίκησε για έξι μήνες;» πρόσθεσε.

Για την απομάκρυνσή της, ο κ. Βούλης υποστήριξε πως όταν βγήκε η απόφαση, της το γνωστοποίησε γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ενώ δεν έκανε τίποτα και σηκώθηκε και έφυγε.

Ερωτηθείς, δε, γιατί η Στοά το έκανε θέμα, απάντησε ότι από τη στιγμή που ενώ δεν ήταν γιατρός και είχε προχωρήσει σε ιατρικές πράξεις και συμβουλές, «θα είχαμε και εμείς ποινική ευθύνη εφόσον το γνωρίζαμε».

«Ήμασταν υποχρεωμένοι να το κάνουμε», ξεκαθάρισε, αποκαλύπτοντας πως η κυρία Μυλωνοπούλου είχε δώσει συμβουλές και στη σύζυγό του, ενώ είχε μάλιστα κοντραριστεί με γιατρούς για μια φαρμακευτική αγωγή που της είχαν δώσει.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο φακός έχει «συλλάβει» τη φερόμενη ως ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, κατά τη διάρκεια εργασιών της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, φορώντας μάλιστα διακριτικά των δύο πιο υψηλών αξιωμάτων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεαρός χαστούκισε τον Εμανουέλ Μακρόν: Απομάκρυναν τον Γάλλο πρόεδρο οι άνδρες της ασφάλειας