ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση στην Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση στην Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Σταθερή και βελτιούμενη η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Τι γίνεται με τη διασπορά του ιού στα αστικά κέντρα. Ποια περιοχή παρουσίασε αύξηση.

Για ένα ακόμα 24ωρο, τα δεδομένα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα ήταν ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, την Παρασκευή (11.06) επιβεβαιώθηκαν 791 νέα κρούσματα ενώ σταθερός – επί της ουσίας – έμεινε και ο αριθμός των διασωληνωμένων με τους θανάτους που ανακοινώθηκαν να είναι μόλις 11.

Την ίδια στιγμή, τα κρούσματα στην Αττική ναι μεν ήταν τα περισσότερα από κάθε άλλη περιφερειακή ενότητα, πλην όμως έμειναν στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα 24ωρα και δεν παρουσιάστηκε αύξηση. Παράλληλα, για ένα ακόμα 24ωρο η Θεσσαλονίκη είχε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Με την επιδημιολογική εικόνα της χώρας να βελτιώνεται, αποφασίστηκε και το περαιτέρω άνοιγμα δραστηριοτήτων όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παρόλα αυτά, υπήρξε περιοχή που τα τελευταία 24ωρα παρουσίασε αύξηση του ιικού φορτίου και ως εκ τούτου μπήκε στο «πορτοκαλί» επίπεδο του επιδημιολογικού χάρτη.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα για την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» η συμφωνία κυβέρνησης, φαρμακείων για τα self test - Ξεκίνησε η διάθεση στη Θεσσαλονίκη