ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Μνημόσυνο σήμερα για την άτυχη Καρολάιν

Γλυκά Νερά Δολοφονία Καρολάιν
INTIME

Μνημόσυνο για την άτυχη 20χρονη που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ετοιμάζουν συγγενείς της

Τη μνήμη της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου θα τιμήσουν συγγενείς της καθώς συμπληρώνονται 40 ημέρες από το έγκλημα που σόκαρε την Ελλάδα.

Όπως είπε γείτονας της 20χρονης «οι πολίτες των Γλυκών Νερών περνούν και αφήνουν λουλούδια»

Σύμφωνα με τον ίδιο που μίλησε στον ΑΝΤ1 «επιθυμία των κατοίκων είναι να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα για να ηρεμήσει και η περιοχή, αλλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα της 20χρονης που τόσο άδικα έφυγε, πριν καν πρόλαβε να γιορτάσει τα γενέθλια της κορούλας της».

«Εμείς στα Γλυκά Νερά θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση, είναι μια περιοχή στους πρόποδες του Υμηττού, έχουν έρθει πολλοί νέοι άνθρωποι για να παίζουν τα παιδιά τους στις αλάνες» πρόσθεσε ο γείτονας της άτυχης 20χρονης.

Εντωμεταξύ για σημαντικές εξελίξεις στην έρευνα της εξιχνίασης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την Καθημερινή οι εξελίξεις αυτές αναμένονται τα επόμενα 24ωρα και βασίζονται σε ευρήματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Κατά το δημοσίευμα τα ευρήματα αυτά θα αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη την μοιραία για την 20χρονη Καρολάιν ημέρα.

Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με την ίδια πηγή, προέκυψαν από τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Τα δεδομένα αυτά, μάλιστα, θα τεθούν το αμέσως επόμενο διάστημα υπόψη και του συζύγου της άτυχης Καρολάιν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Κομβικός μήνας ο Ιούλιος! Καταργείται η υποχρέωση για τους πλήρως εμβολιασμένους