ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Νέα μαρτυρία για την καταγγελία βιασμού 50χρονης - Τι είπε η ίδια στην Αστυνομία

Πετράλωνα: Νέα μαρτυρία για την καταγγελία βιασμού 50χρονης - Τι είπε η ίδια στην Αστυνομία

Την άρπαξε, την έβαλε με τη βία στο σπίτι τoυ και άρχισε να την κακοποιεί. Αυτό κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, που εργάζεται σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα, για ένοικο της πολυκατοικίας, όπου όπως είπε, συνέβη η επίθεση.

Η 50χρονη στην κατάθεσή της στην Αστυνομία είπε, ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία καθάριζε μία φορά την εβδομάδα. Το Σάββατο, ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, πρόκειται για έναν Βούλγαρο, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράνομης κατακράτησης.

Σε επιχείρηση της αστυνομίας στο σπίτι του, το βράδυ του Σαββάτου, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Τι συνέβη - Πώς έγινε γνωστό το συμβάν, περιγράφει μάρτυρας

Σύμφωνα με μάρτυρα, που μίλησε στην ΕΡΤ, η γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη, σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο δράστης είναι γύρω στα 25, ένοικος στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Όπως είπε, καθημερινά μάλωνε με την μητέρα του, έτσι όταν γειτόνισσα άκουσε φασαρία, θεώρησε ότι ήταν ένας ακόμη τσακωμός.

«Την άρπαξε δια της βίας, την κράτησε όμηρο επί 5 ώρες και λέγεται ότι την βίασε. Την βρήκα κακοποιημένη βάναυσα, εμφανώς χτυπημένη και στο πρόσωπο που σημαίνει ότι προσπαθούσε να αντισταθεί», δήλωσε, καταγγέλλοντας ότι δεν μπορεί να νοικιάζονται σπίτια χωρίς χαρτιά σε οποιονδήποτε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η δικηγόρος της «ψυχολόγου» στο Newsbomb.gr - «Είναι δολοφόνος εκ πεποιθήσεως ο πιλότος»