ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποχώρησε από την υπεράσπιση του συζυγοκτόνου ο ένας από τους δικηγόρους

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποχώρησε από την υπεράσπιση του συζυγοκτόνου ο ένας από τους δικηγόρους

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εγκατέλειψε την υπεράσπιση του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο ένας εκ των δύο δικηγόρων που είχαν αναλάβει την υπόθεση - Τι δήλωσε ο κ. Βασίλης Σπύρου από την Ευελπίδων

Παραιτήθηκε ο ένας από τους δύο συνηγόρους υπεράσπισης του πιλότου κ. Βασίλης Σπύρου, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό το πρωί της Τρίτης (22/06) λίγο πριν οδηγηθεί ο συζυγοκτόνος στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

«Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την υπεράσπιση του κατηγορουμένου σε κανένα επίπεδο», δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια των Ευελπίδων ο κ. Σπύρου λέγοντας πως δεν θέλει να πει κάτι περισσότερο γιατί σήμερα ο κατηγορούμενος περνά από τον ανακριτή. Πρόσθεσε πως θα αρκεστεί να πει πως οι λόγοι της αποχώρησης είναι προσωπικοί.

Πριν την νέα εξέλιξη, είχε γίνει γνωστό πως ο δικηγόρος θα βρεθεί στις 8 το πρωί στην Εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να καταθέσει αίτηση για συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Όσα δήλωσε έξω από την Ευελπίδων:

Τη στιγμή που οι οικογένειες της 20χρονης Καρολάιν και του 33χρονου συζυγοκτόνου είναι συντετριμμένες, προσπαθώντας να διαχειριστούν την πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, τα βλέμματα στρέφονται στην τύχη της μικρής Λυδίας.

Εντός της εβδομάδας κοινωνικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί αναμένεται να επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πάντως, η μητέρα της 20χρονης, δεν φαίνεται αρνητική στο να μοιραστεί η επιμέλεια μεταξύ των δύο οικογενειών. Έτσι, το σενάριο της συνεπιμέλειας μοιάζει να είναι ψηλά.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας θα δει ποιοι θα είναι τρόποι επικοινωνίας του 33χρονου με το παιδί του.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του δολοφόνου της Καρολάιν - Τι θα υποστηρίξει, τι αντιμετωπίζει