ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επιλογή του κατηγορούμενου να «φύγει» ο δεύτερος συνήγορος

Έγκλημα Γλυκά Νερά
INTIME NEWS

'Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για την παραίτηση του δικηγόρου κ. Βασίλη Σπύρου από την υπεράσπιση του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε ο έτερος συνήγορος υπεράσπισης κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Για την παραίτηση του έτερου συνηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης που βρίσκεται στην Ευελπίδων.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Σπύρου η οποία γνωστοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, σημείωσε πως «είναι επιλογή του εντολέως μου και σε αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως ήταν γνωστό «πως όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι και στο πλαίσιο της ανακρίσεως, υπεύθυνος ήμουν εγώ».

Σχετικά με το εάν η παραίτηση του έτερου συνηγόρου συνεπάγεται και απόφαση της υπεράσπισης να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει τέτοιες κινήσεις.

Τέλος, ο κ. Παπαϊωαννίδης αναφορικά με την επιμέλεια της 11 μηνών Λυδίας είπε πως «επιθυμία του εντολέως μου είναι το καλύτερο για το παιδί. Οι οικογένειες να είναι ενωμένες και όπου αυτός μπορεί να βοηθήσει, θα το κάνει».

Τι δήλωσε ο δικηγόρος που παραιτήθηκε

«Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την υπεράσπιση του κατηγορουμένου σε κανένα επίπεδο», δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια των Ευελπίδων ο κ. Σπύρου λέγοντας πως δεν θέλει να πει κάτι περισσότερο γιατί σήμερα ο κατηγορούμενος περνά από τον ανακριτή. Πρόσθεσε πως θα αρκεστεί να πει πως οι λόγοι της αποχώρησης είναι προσωπικοί.

Πριν την νέα εξέλιξη, είχε γίνει γνωστό πως ο δικηγόρος θα βρεθεί στις 8 το πρωί στην Εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να καταθέσει αίτηση για συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του δολοφόνου της Καρολάιν - Τι θα υποστηρίξει, τι αντιμετωπίζει