ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Συγκλονίζουν τα βίντεο λίγο μετά το μοιραίο δυστύχημα

Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Συγκλονίζουν τα βίντεο λίγο μετά το μοιραίο δυστύχημα
messolonghinews.gr

Σοκαριστικές εικόνες και τα βίντεο μετά την μοιραία πτώση του μονοκινητήριου στην Ηλεία, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες λίγα λεπτά μετά την συντριβή του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφους που είχε απογειωθεί από το Μεσολόγγι για πτήση πάνω από την Ηλεία και «καρφώθηκε» κυριολεκτικά σε αυλή σπιτιού στο χωρίο Χαριά Ηλείας.

Αποτέλεσμα της μοιραίας πτήσης είναι να βρουν τραγικό θάνατο οι δυο επιβαίνοντες, ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους που κατάγεται από την Αμαλιάδα και ο συγκυβερνήτης Κώστας Καλογερογιάννης που ζούσε στο Μεσολόγγι.

Η αεροπορική τραγωδία βυθίζει στο πένθος τη Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα τους φίλους του αεραθλητισμού.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής

O Διονύσης Τσίρογλου, πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου και φίλος του άτυχου συγκυβερνήτη, Κώστα Καλογερογιάννη, μίλησε στο Mega.

«Χάσαμε τον Κώστα άδοξα και άδικα. Ήταν ένα παιδί με μεγάλη κοινωνική προσφορά. Του άρεσε να πετάει με αεροπλάνα. Ήταν η μεγάλη του αγάπη. Έκανε τις εκπαιδευτικές του πτήσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Το πιο τραγικό είναι ότι πριν τρεις μέρες πέρασε από τα γραφεία μας και μου είπε ότι θα απέχει λίγο από τις δράσεις της ομάδας. ‘’Κάνω τις εκπαιδευτικές μου πτήσεις. Θέλω να πάρω το δίπλωμα του πιλότου’’. Σκεφτόταν να αγοράσει μονοκινητήριο. Αυτά ήταν τα τελευταία μου λόγια με τον Κώστα» πρόσθεσε ο κ. Τσίρογλου.

Οπως είπε στο tempo24.gr το ηλικιωμένο ζευγάρι που διεμένει ακριβώς δίπλα από το σημείο που έπεσε το αεροπλάνο, άκουσαν έναν δυνατό κρότο και πετάχτηκαν έξω από το σπίτι. «Ειδαμε μια τεράστια φλόγα. Τρέξαμε πίσω από το σπίτι. Μέσα στο κοτέτσι μας είχε πέσει το αεροπλάνο και είχε πάρει φωτιά. Αμέσως με λάστιχα και κουβάδες νερού προσπάθησαμε να σβήσουμε την φωτιά. Ηταν μάταιο οι δύο άνθρωποι είχαν καεί», ανέφεραν συγκλονισμένοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του δολοφόνου της Καρολάιν - Τι θα υποστηρίξει, τι αντιμετωπίζει