ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 19χρονο

Τροχαίο δυστύχημα
Φωτογραφία αρχείου

Ανήλικος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που βγήκε από το δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης

Στην αποκάλυψη ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, ήταν ανήλικος προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος που ανετράπη το δρόμο στην Επαρχιακή Οδό Ξηροχωρίου – Νέας Φιλαδέλφειας είναι ηλικίας 16,5 ετών.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νεαρό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-06-2021) στην Επαρχιακή Οδό Ξηροχωρίου – Ν. Φιλαδέλφειας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου ημεδαπού – συνοδηγού του παραπάνω οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Μονή Πετράκη: Στον εισαγγελέα ο 37χρονος - «Πλήρωσε τη χημική ουσία 40 ευρώ από το Ίντερνετ»