ΕΛΛΑΔΑ

Σταύρος Δογιάκης: Το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία από συγγενείς και φίλους (vid)

Σταύρος Δογιάκης κηδεία
Mega

Ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης

Το τελευταίο «αντίο» στον Σταύρο Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην Κάντζα.

Όσοι έφτασαν στο νεκροταφείο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό κρατούσαν λουλούδια στα χέρια με τους περισσότερους να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο στέρνο, με το τραύμα να είναι διαμπερές και στη συνέχεια στον κρόταφο, δηλαδή με δύο σφαίρες.

Εντωμεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Ασφάλειας για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε θανάσιμα ο 53χρονος επιχειρηματίας σε δασώδη περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές κατατείνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας. Το βασικότερο είναι το εννιάρι πιστόλι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του επιχειρηματία, καθώς οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι σε περίπτωση δολοφονίας ο δράστης δεν θα άφηνε πίσω του το όπλο. Επίσης, στο συμπέρασμα αυτό οδηγούνται οι Αρχές και από το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας άφησε πίσω του σημείωμα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί ο 53χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε μεγάλη ψυχολογική πίεση. Από το περιβάλλον του προκύπτει ότι δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Τουναντίον, περιγράφεται ως ένας άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριος, ο οποίος σκεφτόταν τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Κανένας μη εμβολιασμένος σε κλειστό εστιατόριο ή θέατρο από τον χειμώνα