ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νέα Μανωλάδα: Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός

Φωτιά
ilialive.gr

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά τη νέα φωτιά που ξέσπασε στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας

Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε γεωργική έκταση στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, εκεί όπου βρίσκονται πρόχειρες κατασκευές στις οποίες διαμένουν οικονομικοί μετανάστες.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, η γεωργική έκταση στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά, βρίσκεται στα όρια του οικιστικού τμήματος της Νέας Μανωλάδας, ενώ από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα, τύπου «Πετζετέλ».

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε σπίτια της περιοχής.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αμφιλοχία

Στο μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στην Αμφιλοχία.

Πάντως, στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 6χρονος που μπήκε για μπάνιο στη θάλασσα