ΕΛΛΑΔΑ

Διοικητικοί δικαστές καταγγέλλουν το υπ. Δικαιοσύνης για αδιαφορία: Εργαζόμαστε υπό ακραίο καύσωνα

Αίθουσα δικαστήριο
Φωτογραφία αρχείου
INTIME

Σε ανακοίνωσή τους κατά του υπουργείου Δικαιοσύνης οι διοικητικοί δικαστές καταγγέλλουν ότι εργάζονται σε επταώροφα γυάλινα κτήρια, χωρίς κλιματισμό που δεν λειτουργεί επί τριετία,

Ανακοίνωση κατά του Υπουργείου Δικαιοσύνης εξέδωσε η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, καταγγέλλοντας για «αδιαφορία» και κάνοντας λόγο για εργασία των δικαστών υπό συνθήκες ακραίου καύσωνα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η επί τριετία ασχεδίαστη τακτική και επίμονη αδιαφορία του Υπουργού Δικαιοσύνης για τα προβλήματα λειτουργίας των Διοικητικών Δικαστηρίων σήμερα ξεπερνά κάθε όριο ανοχής.

Υπό συνθήκες ακραίου καύσωνα, Δικαστικοί Λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι και δικηγόροι, καλούνται να εργαστούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας, σε επταώροφα γυάλινα κτήρια, χωρίς κλιματισμό που δεν λειτουργεί επί τριετία, αλλά και χωρίς ανελκυστήρες που δεν λειτουργούν επί εβδομάδες.

Αυτή είναι η «επόμενη εκδοχή της χώρας» και η «εικόνα της νέας Ελλάδας». Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης και την Κυβέρνηση να επιδείξουν υπευθυνότητα και να διασφαλίσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την λειτουργία της Διοικητικής Δικαιοσύνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απάτη-μαμούθ 5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Συνελήφθησαν γιατροί και ιδιοκτήτρια γηροκομείου