ΕΛΛΑΔΑ

Λουτράκι: Συναγερμός από φωτιά σε πολυκατοικία – 7 άτομα στο νοσοκομείο, 12 απεγκλωβίστηκαν

φωτιά λουτράκι πολυκατοικία
korinthostv.gr

Στιγμές τρόμου για τους ενοίκους πολυκατοικίας στο Λουτράκι μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας – Στο νοσοκομείο επτά άτομα

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι με αποτέλεσμα επτά άτομα να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η φωτιά ξεκίνησε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου αλλά γρήγορα πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων τα οποία απεγκλώβισαν συνολικά 12 ανθρώπους.

Επτά εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους. ‘

Συνολικά η επιχείρηση διάσωσης της Πυροσβεστικής για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Λουτράκι κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης:

Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το περιστατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Όλες οι αλλαγές σε ταξίδια με πλοίο, εστίαση και Δημόσιο - Τι ισχύει από σήμερα