ΕΛΛΑΔΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο χώρος του τραγουδιού τον αποχαιρετά - «Αθάνατος, δεν θα τον ξεχάσουμε

Τόλης Βοσκόπουλος
Instagram

Τόλης Βοσκόπουλος: Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει τόσο στους θαυμαστές του όσο και στον κόσμο των καλλιτεχνών η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια, σήμερα Δευτέρα, 19 Ιουλίου, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία θανάτου του σπουδαίου τραγουδιστή ήταν το πνευμονικό οίδημα.

Ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού», αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο, τραγουδώντας. «Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν ένας καλλιτέχνης που έχει σημαδέψει τη ζωή μου. Ήταν το πρότυπό μου. Ένας εκλπηκτικός άνθρωπος ο οποίος βοηθούσε όλα τα νέα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που ήρθε να με δει με τη Μαρινέλλα και τραγουδούσα Βοσκόπουλο. Μου είπαν ότι ήταν από κάτω και μου κόπηκαν τα πόδια. Μετά που κατέβηκα στο τραπέζι του μου είπε: "μπράβο πιτσιρίκο, ήσουν πολύ καλός"». «Αθάνατος, ήταν το ίνδαλμά μου».

Φόρο τιμής απέτισε και ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος. «Είμαι πολύ περήφανος που υπήρξα φίλος του όλα αυτά τα χρόνια. Λυπάμαι πάρα πολύ που έφυγε από τη ζωή. Είναι ένα δυσαναπλήρωτο κομμάτι του ελληνικού τραγουδιού ο Τόλης» είπε τονίζοντας ότι τον γνώρισε ως ηθοποιό το 1966 προτού γίνει μεγάλο όνομα. «Πιστεύω ότι αυτή που τον αγάπησε πάρα πολύ και του στάθηκε ήταν η κυρία Γκερέκου», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη η σταναχώρια μου. Ήταν ένας τόσο γλυκός άνδρας, ένας κύριος. Απίστευτος καλλιτέχνης, έχει μεγαλώσει γενιές, τον έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα. Είχα την τιμή και την τύχη να είμαι κοντά του στις τελευταίες μας εμφανίσεις στο Baraonda. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ούτε μία στιγμή. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, μιλάμε για έναν άρχοντα».

Σοκαρισμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν άρρωστος εδώ και πολύ καιρό, όμως, η φροντίδα και η αγάπη που είχε από τη σύζυγό του ήταν οι λόγοι που κατάφερνε κάθε φορά να ξεπερνά τα προβλήματά του.

«Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του, η οποία είναι ηρωίδα. Εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν έζησε μέχρι τώρα ήταν χάρη της γυναίκας του. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είμαι σε κατάσταση… συγγνώμη, δεν είμαι τόσο καλά» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Η Καίτη Γαρμπή από την πλευρά της ανέβασε στα stories της στο Instagram στιγμιότυπα από τη συνεργασία τους.

Ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε μια φωτογραφία του αγαπημένου τραγουδιστή στην οποία έγραφε: «Ανεπανάληπτος και αθάνατος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Η ανεπανάληπτη πορεία του «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού