ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στις φυλακές ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στις φυλακές ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου
Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του

Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου φέρει τραύματα στο χέρι ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Από τις φυλακές της Αγιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων ο δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews ο κρατούμενος φέρει τραύματα στο χέρι ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. Υπενθυμίζεται πως ήταν πριν από περίπου ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου, όταν ο Γεωργιανός, μαχαίρωσε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο συγκρατούμενό του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 43χρονου που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, Δημήτρη Γκαβέλα, κατά την απολογία του ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά σε βρασμό ψυχικής ορμής που προκλήθηκε από ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος. Ο κ. Γκαβέλας ανέφερε ότι θύτης και θύμα δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά και όπως ισχυρίζεται ο πελάτης του το θύμα ήταν αυτό που κρατούσε το αυτοσχέδιο μαχαίρι και του επιτέθηκε.

Πρόσθεσε, δε, ότι ο πελάτης του φέρει στο σώμα του αμυχές που αποδεικνύουν ότι δέχτηκε επίθεση. Ο 43χρονος, ο οποίος εκτίει ποινή για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα νέα συμπτώματα της Covid-19: Οι διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων