ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη Ευθύνης για τον εμπρησμό του Ειρηνοδικείου Καλλιθέας

Ανάληψη Ευθύνης για τον εμπρησμό του Ειρηνοδικείου Καλλιθέας

Την τοποθέτηση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας στις 14 Μαρτίου ανέλαβε με προκήρυξη η οργάνωση «Εμπρηστικός Πυρήνας Επίθεσης-Στάχτινο Μονοπάτι».


Η οργάνωση δημοσίευσε σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου το κείμενο της ανάληψης εξηγώντας τους λόγους της επίθεσης:

(…) Λόγω της δεδομένης κατάστασης η δημοκρατία μέσω της δικαιοσύνης έρχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο μια σωρεία διατάξεων όπως την απαγόρευση πορειών στο αποκαλούμενο ιστορικό κέντρο, τη χορήγηση του δικαώματος της αυτεπάγγελτης χρήσης των όπλων από τους μπάτσους και τους πολίτες προωθώντας την αμερικανοποίηση του αισθήματος της ιδιοκτησίας(μέσω της προτροπής: πολίτες στα όπλα).

Εικάζουμε επίσης μια προσεχή τροποποίηση και αναβάθμιση των τρομονόμων με σκοπό την εγκαθίδρυση κλίματος μεγαλύτερης καταστολής και φόβου.

Το ερώτημα που θέλουμε να κάνουμε προς όλους είναι τι κάνει ο αναρχικός και ο ευρύτερος απελεύθερος χώρος όταν οι εθνικόφρονες έχουν ήδη αρχίσει να συγκροτούν πατριωτικές πολιτοφυλακές και να εκπαιδεύονται στα βούνα υπό το φόβο του χάους και της αναρχίας;

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Επ’ αφορμή των διώξεων για την υπόθεση Ε.Ο Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς τα ξημερώματα της Τετάρτης 14 Μαρτίου πυρπολήσαμε το Ειρηνοδικείο στην περιοχή της Καλλιθέας με εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Το καθεστώς με μια αιφνιδιαστική κίνηση επιδιώκει να ανανεώσει τις προφυλακίσεις μέσω του νέου κύκλου κλητεύσεων, αλλά και να επιβαρύνει το ήδη βεβαρυμένο κατηγορητήριο.

Είμαστε βέβαιοι πως οι σύντροφοι μας στέκονται ακέραιοι απέναντι στα νομικίστικα τερτίπια του κράτους και στην ευρύτερη στάση των σύγχρονων ιεροεξεταστών.
(…)
Τιμή για πάντα στο μέλος της Ε.Ο Επαναστάτικος Αγώνας Λάμπρο Φούντα που έπεσε νεκρός στις 10 Μάρτη 2010 από σφαίρες μπάτσων.

Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο-Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία
Εμπρηστικός Πυρήνας Επίθεσης
Στάχτινο Μονοπάτι