ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Θρίλερ με τον σκελετό στο βαρέλι - Προς ποια κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες

Ρέθυμνο: Θρίλερ με τον σκελετό στο βαρέλι - Προς ποια κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να δοθούν στις αστυνομικές αρχές «απτά» στοιχεία σχετικά με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στον Πλατανιανό Ποταμό στο Ρέθυμνο.

Το μακάβριο εύρημα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου εκει ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης αλλά και η Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Έλενα Κρανιώτη θα προβούν σε ενδελεχή έλεγχο καθώς επίσης και σε απεικονιστικές εξετάσεις (ακτινογραφίες, αξονική τομογραφία) προκειμένου να δώσουν απαντήσεις που θα βοηθήσουν τις αστυνομικές αρχές να φτάσουν στην λύση του γρίφου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον σκελετό εντοπίστηκαν κάποια υπολείμματα τριχών που παραπέμπουν σε άνδρα, ωστόσο αναμένεται αυτό να επιβεβαιωθεί από τον έλεγχο των ιατροδικαστών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αν τελικά επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστικής πλευράς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, τότε εκτιμάται πως το βαρέλι με το πτώμα μεταφέρθηκε στον Πλατανιανό ποταμό από αλλού.

Ένας από τους φακέλους που σίγουρα ανασύρεται και μπαίνει στο «κάδρο» των ερευνών αφορά στην μυστηριώδη εξαφάνιση ενός νεαρού Αλβανού. Για την συγκεκριμένη εξαφάνιση είχε υπάρξει έντονη φημολογία ότι μπορεί να συνδέεται με πολύκροτη ποινική υπόθεση.

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης