ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Πάνοπλοι αστυνομικοί στην Αθηνών - Λαμίας - Δείτε τι έγινε

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Πάνοπλοι αστυνομικοί στην Αθηνών - Λαμίας - Δείτε τι έγινε
Απίστευτη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην Αθηνών-Λαμίας

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Αθηνών-Λαμίας (14ο χλμ) λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Παρασκευής.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (30/07) στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί στο 14ο χιλιόμετρο της ε.ο Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα της ανόδου.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά πάνοπλοι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., ένα μεταγωγικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και δύο περιπολικά απέκλεισαν τη δεξιά λωρίδα στο 14ο χιλιόμετρο, με τους οδηγούς να εκπλήσσονται από την τεράστια κινητοποίηση.

To Newsbomb.gr βρέθηκε στο σημείο, ζητώντας από τους πάνοπλους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. περισσότερες πληροφορίες για την κινητοποίηση, ωστόσο αυτές δεν δόθηκαν καθώς η επιχείρηση χαρακτηρίστηκε «απόρρητη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η εταιρεία «Νέα Οδός» που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο εξασφάλισε την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας, ενώ ακόμα δύο περιπολικά έφτασαν στο σημείο ενισχύοντας την επιχείρηση.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, το μεταγωγικό όχημα της Αστυνομίας που μετέφερε κρατούμενους από Αθήνα σε σωφρονιστικό κατάστημα της επαρχίας έπαθε βλάβη στο ύψος της Λυκόβρυσης. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και μέσα σε ελάχιστο χρόνο οπλισμένοι σαν «αστακοί» αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εξασφαλίζοντας πως οι κρατούμενοι δεν θα επιχειρούσαν οποιαδήποτε ενέργεια απόδρασης.

Μετά από περίπου μισή ώρα, ένα νέο μεταγωγικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τους κρατούμενους και να τους μεταφέρει σε φυλακές της περιφέρειας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - Κωπηλασία: Χρυσό μετάλλιο ο Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ ανδρών