ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Ηλεία: Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό - Τι λέει ο δήμαρχος Πύργου στο Newsbomb.gr

Φωτιά στην Ηλεία: Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό - Τι λέει ο δήμαρχος Πύργου στο Newsbomb.gr
Το περιστατικό αυτό, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Πύργου, το έχουν δει και πολίτες.
INTIME

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Ηλεία - Πληροφορίες για εντοπισμό υπόπτου για εμπρησμό

Ύποπτος εντοπίστηκε για εμπρησμό στη Ηλεία. Την είδηση έκανε γνωστή στο Newsbomb.gr, o δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Όπως δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος το ύποπτο άτομο εντοπίστηκε από δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης και οδηγούσε μηχανάκι, το οποίο όπου σταματούσε μετά από λίγο ξεκινούσε φωτιά.

Το περιστατικό αυτό, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Πύργου, το έχουν δει και πολίτες.

Πάνω από 100 εγκλωβισμένοι στο χωριό Κλαδέος

Τη στιγμή που η φωτιά στην Ηλεία βρίσκεται εκτός ελέγχου με εκκενώσεις δεκάδων χωριών, πολίτης ανέφερε μιλώντας στο OPEN ότι υπάρχουν περίπου 100 με 150 άτομα τα οποία έχουν εγκλωβιστεί στο χωριό Κλαδέος στην Αρχαία Ολυμπία.Το χωριό έχει δύο εξόδους: μία προς Λάλα όπου αυτή τη στιγμή καίγεται και άλλη μία προς Μάγειρα-Κοσκινά στην Αρχαία Ολυμπία που επίσης καίγεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στους κατοίκους που έχουν εγκλωβιστεί υπάρχουν και παιδιά ενώ ο οικισμός δεν έχει ρεύμα από χτες το απόγευμα.

Ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με το Ilialive, για την διαδικασία της εκκένωσης του χωριού έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας, έτσι ώστε να μην κινδυνέψει κανένας πολίτης.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση και για την περιοχή της Φρίξας, στην Ηλεία, καθώς το μέτωπο της φωτιάς επεκτείνεται συνεχώς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG - Φωτιές: Η Ελλάδα στις φλόγες - Μέτωπα σε Βαρυμπόμπη, Εύβοια και Αρχαία Ολυμπία