ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: 14χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από 19χρονο σε παραλία

Απόπειρα βιασμού στη Ρόδο
Ο 19χρονος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 2.000 ευρώ
Intime News

Μία 14χρονη τουρίστρια κατήγγειλε πως 19χρονος επιχείρησε να τη βιάσει σε παραλία της Ρόδου.

Απόπειρα βιασμού σε παραλία της Ρόδου από 19χρονο κατήγγειλε 14χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα είναι γνωστά έως τώρα, το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε σε παραλία στην πόλη της Ρόδου, κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν προσωρινά η 14χρονη κοπέλα και ο 19χρονος από τη Γερμανία, το βράδυ της 4ης Αυγούστου.

Ο 19χρονος, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα του βιασμού και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 14 αλλά όχι τα 15 έτη, απολογήθηκε, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 2.000 ευρώ, όπως μεταδίδει η rodiaki.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, η ίδια είχε μεταβεί σε παραλία με τον 19χρονο και εκεί, ο νεαρός κατηγορείται πως προχώρησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της παρά τη θέλησή της. Εκείνη, τράπηκε σε φυγή και προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία και ξημερώματα της 5ης Αυγούστου 2021 εντόπισε και συνέλαβε τον 19χρονο. Ο άνδρας, ενώπιον της ανακρίτριας, δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε η διάπραξη κάποιου αδικήματος, ούτε αυτά που του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο 19χρονος είπε ότι είναι μαθητής και πως ταξίδεψε στο νησί με συγγενικά του πρόσωπα για διακοπές και επρόκειτο να αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Στο ίδιο ξενοδοχείο που διέμεναν, έμενε και η ανήλικη κοπέλα με τους οικείους της και οι δυο τους γνωρίστηκαν εκεί και σύμφωνα με τον 19χρονο, η 14χρονη αρχικά του είχε πει πως είναι συνομήλική του και έπειτα πως είναι 16 ετών.

Για το βράδυ που καταγγέλλει η ανήλικη ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει, ο νεαρός υποστήριξε ότι συναντήθηκαν στην παραλία και ότι για λίγα λεπτά είχαν προχωρήσει σε ερωτικές πράξεις με τη θέλησή της και πως εκείνος της είχε πει δεν επιθυμούσε να προχωρήσουν σε κάτι. Όπως πρόσθεσε, ουδέποτε άσκησε ή επιχείρησε να ασκήσει βία σε βάρος της ανήλικης για οποιονδήποτε λόγο και πολύ δε περισσότερο για ασελγείς πράξεις και πως ό,τι έγινε ήταν με τη συναίνεσή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: Δείτε LIVE την πορεία της πυρκαγιάς – Στα 55 τα ενεργά μέτωπα στη χώρα, «μάχες» παντού