ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Αττική: Ολοκληρώθηκε η διακομιδή του τραυματία πυροσβέστη στο 251 ΓΝΑ από την Πάρνηθα

Πυροσβέστης
Φωτογραφία αρχείου
InTime

Φωτιά - Όλες οι ειδήσεις: Με ελικόπτερο διακομίστηκε ο άτυχος πυροσβέστης μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι, σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα.

Στο πλαίσιο των περιπολιών που γίνονται στις περιοχές όπου τα μέτωπα κατέκαψαν τα πάντα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις αλλά και πιθανότητα εμπρησμών, μια ομάδα πυροσβεστών βρέθηκε σε δύσβατο σημείο στη θέση Φλαμπούρι. Εκεί, ένας πυροσβέστης είχε ατύχημα το οποίο προκάλεσε την πτώση και τον τραυματισμό του.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο τραυματισμός ήταν αρκετά σοβαρός για αυτό το λόγο άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Το γεγονός ότι το σημείο ήταν σε δύσβατη περιοχή, στον κύριο ορεινό όγκο της Πάρνηθας, έκανε αδύνατη την προσέγγιση από όχημα. Για αυτό τον λόγο, ειδοποιήθηκε ελικόπτερο έτσι ώστε να σπεύσει στο σημείο για να παραλάβει τον πυροσβέστη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η διακομιδή του πυροσβέστη από την Πάρνηθα έγινε εν τέλει από ελικόπτερο, κι από εκεί οδηγήθηκε σε σημείο όπου ασθενοφόρο τον παρέλαβε για να τον οδηγήσει στο 251 ΓΝΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πυροσβέστης παρότι είχε χτυπήσει αρκετά, είχε τις αισθήσεις του και υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα, από τη στιγμή που θα του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιματηρή ληστεία στο κέντρο της Αθήνας - Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση