ΕΛΛΑΔΑ

Σπύρος Φωκάς: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά του

Σπύρος Φωκάς (8/8)
Έκκληση για βοήθεια από την σύζυγο του σπουδαίου ηθοποιού
Youtube/Screenshot

Στο νοσοκομείο βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ο αγαπημένος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα νοσηλείας, μεταφέρθηκε εν τέλει στο σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας, αλλά είναι σε άσχημη κατάσταση, όπως γνωστοποίησε η Νανά Παλαιτσάκη με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, είναι μεγάλη η ανάγκη για ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει τη γυναίκα του, που στέκεται βράχος στο πλευρό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη για τον Σπύρο Φωκά:

«Ένας από τους μεγαλύτερους Χολυγουντιανούς ηθοποιούς, ο Έλληνας Σπύρος Φωκάς, χρειάζεται την βοήθειά μας. Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν, αλλά και του προσωπικού τους φίλου Θοδωρή Σεργιαδη. Η Λίλιαν με πολλή αξιοπρέπεια έχει ζητήσει βοήθεια από φορείς.. Χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σπύρος χρειάζεται άμεσα ένα ειδικό κρεβάτι και έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει την Λίλιαν για ν αντιμετωπίσουν τις πολύ άμεσες ανάγκες του Σπύρου. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας… Επειδή η μόνη σταθερή αξία που έχει μείνει είναι η αλληλεγγύη, πιστεύω ότι θα βρεθεί ιδιώτης η εταιρεία που θα στηρίξει», σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στην Κρήτη - Σκότωσε 47χρονη και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει